Portfolio

Hieronder vindt u een greep uit ons klantenbestand.

Kinderopvang tijdens ZomerfesTUval van Technische Unie

Op het voormalige Land van Ooit vond dit jaar het ZomerfesTUval plaats. Georganiseerd door WMX Communications & Events en Rocks ’n Rivers voor medewerkers van Technische Unie en hun gezin. Tijdens deze dag konden de allerkleinsten terecht in onze compleet ingerichte crèche. De ouders en de oudere kinderen konden zo onbezorgd deelnemen aan alle activiteiten die over het hele landgoed plaatsvonden. De jongste kinderen hebben de hele dag heerlijk gespeeld en sommigen tussendoor ook nog even lekker geslapen.

Rabobank

Tijdens de filmmiddag van Rabobank Rotterdam in Lantaren Venster hebben wij entertainment en opvang verzorgd. Voor aanvang van de film Bobby en de Geestenjagers konden de kinderen deelnemen aan de diverse (knutsel)activiteiten en zich laten schminken. Tijdens de film werden de kleintjes door onze leidsters opgevangen in de door ons compleet ingerichte kinderopvang.  Na de film was er ook nog volop gelegenheid voor de kinderen om mooie creaties te maken en lekker te spelen.

Hart van Holland

Tijdens de Beurs Centrop Sales in Hart van Holland in Nijkerk hebben wij entertainment en opvang verzorgd. Hierdoor konden de bezoekers op een rustige manier over de beursvloer lopen. De kinderen hadden het erg naar hun zin met de diverse spellen en activiteiten in de apart voor hen ingerichte ruimte.

Microsoft

Ook in 2012 heeft Joffi Events & Communicatie ons ingeschakeld om entertainment en opvang tijdens het jaarlijkse Sinterklaasfeest van Microsoft te verzorgen. Voor dit feest heeft Hop Marjanneke verschillende activiteiten begeleid. Wij hebben enkele Zwarte Pieten ingezet voor de poppenkastvoorstelling, de knutseltafel, de speelhoek en de strooigoedzakloop. De allerkleinsten werden door onze leidsters opgevangen in de crècheruimte.

Leaseplan namens Backstage Kitty Hagen Events

Voor het 50 jarig jubileum van Leaseplan Nederland heeft Backstage Kitty Hagens Events net als voorgaande jaren de opvang en oppasservice van Hop Marjanneke ingeschakeld. Na een leuke dag in Movieworld konden de kinderen zich nog lekker uitleven in onze opvang en hebben ze gesmuld van de patat, hamburgers en kipnuggets. Terwijl de ouders van het diner en het 50 jaren feest genoten, pasten onze leidsters op de kinderen, die uitgeteld in hun hotelkamers lagen te slapen. De ouders konden zo heerlijk rock and rollen tot in de late uurtjes.