Werkwijze

kinderactiviteiten

Welke vorm van kinderentertainment en opvang u ook kiest, Hop Marjanneke neemt u de gehele organisatie uit handen. Aan alle details wordt gedacht. Wij zorgen voor de aankleding van de locatie, voor de benodigde verzorgingsartikelen, speelgoed, knutselmateriaal en verzekering voor de kinderen. Ook denken wij graag met u mee en bieden u advies en ondersteuning.

U hoeft uitsluitend een locatie ter beschikking te stellen. Met onze creativiteit en flexibiliteit kunnen wij met iedere setting uit de voeten. Wij maken van elke ruimte een feestelijk en vrolijke plek voor de kinderen.

Bij alle activiteiten die wij ontwikkelen en uitvoeren staan de kinderen centraal. U kunt kiezen uit een grote variatie aan bijzondere programma’s. Ook kunnen wij in samenspraak met u een kinderprogramma op maat samenstellen.

Samenwerken met Hop Marjanneke betekent dat u één aanspreekpunt heeft, bij wie u te allen tijde terecht kunt voor vragen of overleg. U kunt ons door de week én in het weekend, zowel overdag, ’s avonds als ’s nachts inschakelen.

Lees hier meer over de diverse thema’s en entertainment op maat.