Hoe vind ik een vraaggezin?

gastouderopvang

Hop Marjanneke is voortdurend op zoek naar nieuwe gastouders in de regio Zuid-Holland en West-Brabanr. Indien u als gastouder aan de wettelijke eisen voldoet of bereidt bent om te gaan voldoen aan deze eisen dan kunt u via Gastouderbureau Hop Marjanneke gaan werken.

Meld u bij ons aan

Als u als gastouder voor Hop Marjanneke wilt gaan werken, kunt u zich aanmelden bij het kopje aanmelden gastouder. Hier vindt u een digitaal aanmeldingsformulier, waarop u allerlei gegevens dient in te vullen, zoals uw gezinssamenstelling, welke dagen en tijden u beschikbaar bent en uw motivatie om als gastouder te gaan werken. Wilt u zich liever schriftelijk aanmelden, dan kunt u telefonisch een aanmeldingsformulier bij ons opvragen.

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen, neemt een bemiddelingsmedewerker van ons gastouderbureau telefonisch contact met u op. Als het telefoongesprek naar beider tevredenheid is verlopen, wordt u geanonimiseerd in ons digitale gastouderbestand opgenomen. Dit bestand biedt u de mogelijkheid zich te presenteren aan de ouders die op zoek zijn naar een gastouder. De ouders, die opvang voor hun kind(eren) nodig hebben, kunnen zelf op zoek naar een passende gastouder.

Zelf actief zoeken

Uiteraard is het geen enkel probleem als u zelf ook op zoek gaat naar een vraaggezin. Mocht uw eigen zoektocht iets opleveren, dan verstrekken wij u graag de bonus voor het aanleveren van een eigen vraaggezin. U kunt eventuele vraaggezinnen vinden in uw eigen kennissenkring of bijvoorbeeld door het plaatsen van “zoekertjes” in uw regionale krant. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze “prikadvertenties” die u zelf kunt ophangen in scholen, bibliotheken, supermarkten en verloskundigenpraktijken bij u in de buurt. Indien u deze advertenties kosteloos wilt ontvangen, kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Hieronder een overzicht van onze actuele aanvragen van gezinnen.

ZOEK EEN GASTOUDER

vanaf
Type postcode (1234 AB) of woonplaats