Hoe vind ik een gastouder?

gastouderbureau

Wij bemiddelen in de regio Zuid-Holland en West-Brabant voor ouders die een gastouder zoeken. Dit kan een gastouder zijn die in haar eigen huis opvang aanbiedt, maar ook een gastouder die opvang aanbiedt in het huis van de ouder. U heeft bij ons verschillende mogelijkheden om een passende gastouder te vinden.

U heeft zelf een gastouder gevonden

U heeft zelf een gastouder gevonden. De gastouder is al werkzaam via Hop Marjanneke of de gastouder wil graag via Hop Marjanneke gaan werken. Indien de gastouder voldoet aan de gestelde eisen, wordt de gastouderopvang formeel door Hop Marjanneke geregeld. Aan deze dienst zijn geen extra kosten verbonden.
 

U kiest een gastouder uit ons digitale gastouderbestand

U heeft een geschikte kandidaat in ons digitale gastouderbestand gevonden. U maakt via het digitale aanvraagformulier aan ons bekend op wie uw keuze is gevallen. Na ontvangst van deze gegevens sturen wij u een voorlopige overeenkomst en kostenindicatie, welke u ondertekent en retourneert. Vervolgens ontvangt u van Hop Marjanneke de NAW-gegevens van de betreffende gastouder en regelt u zelf een eerste kennismaking. Als de kennismaking leidt tot een samenwerking berekenen wij u, bij aanvang van de opvang, eenmalig een bedrag van € 50,00. 

U kunt op beide manieren geen gastouder vinden

Indien u geen geschikte gastouder in ons bestand heeft kunnen vinden, bieden wij u een extra zoekmogelijkheid, waarbij wij in samenspraak met u via advertenties in de verschillende media op zoek gaan naar een geschikte gastouder. Hop Marjanneke houdt intake gesprekken met de sollicitanten en draagt zorg voor de kennismaking met de geselecteerde kandidaten. De kosten van deze dienstverlening bedragen € 75,00 en daarnaast de volledige advertentiekosten.

Via de balk “zoek gastouder” komt u vanzelf in ons digitale gastouderbestand.

ZOEK EEN GASTOUDER

vanaf
Type postcode (1234 AB) of woonplaats